10 Jaar Voedselbank PRESENTATIE

credit (1) Voedselbank Nederland 2012
De Voedselbank bestaat 10 jaar. In een tijd van economische crisis neemt het aantal klanten schrikbarend toe, maar de voedsel toestroom wordt minder. Help daarom de Voedselbank en sms “SAMEN” naar 1008. Als we samen die € 1,50 doneren, dan komen we heel veel verder. Iedereen aan tafel, vooral in het jubileumjaar!

Steun de Voedselbank: breng uw stem uit…
Horecaketen ‘Eten bij..’ gaat dit jaar een goed doel steunen. In overleg met PR van Voedselbanken Nederland is onze organisatie als één van de goede doelen gekozen. Een dertigtal gerenommeerde horecabedrijven haakt op deze actie in.

Voor elke geserveerde kop koffie wordt één eurocent opzij gelegd/gereserveerd.

Het publiek bepaalt waar eind dit jaar het ‘gespaarde koffiegeld’ naar toe gaat. Dat gebeurt op basis van het aantal uitgebrachte (voorkeur)stemmen. Via de site: www.etenbij.nl kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen.

Uiteraard hopen wij dat er massaal op Voedselbanken Nederland wordt gestemd zodat onze organisatie aan het eind van 2012 een aardig bedrag tegemoet kan zien. Volgens ‘Eten bij…’ worden er bij de aangesloten horecabedrijven op jaarbasis zeker een miljoen koppen koffie geserveerd.

Stemmen dus……voor de Voedselbank!

 

 

WIE HEEFT DEZE FILM NOG???????

Geef een reactie