Honig in actie voor Voedselbank Den Bosch en Omstreken 2014

DEN BOSCH – Honig was samen met René Froger op de markt van Den Bosch. De zanger nam plaats achter potten en pannen om zo veel mogelijk hartverwarmende soep aan de man te brengen. Want voor iedere uitgedeelde kop soep werd een extra goed gevuld pakket geschonken aan Voedselbank Den Bosch en Omgeving.

Honig is al 140 jaar een echt Nederlands merk en komt van oorsprong uit Koog a/d Zaan. Wij hbben sinds 1925 de Italiaanse pasta toegankelijk gemaakt voor een groot publiek, maar wel op een eigen (Hollandse) manier. Naast pasta maakt Honig vandaag de dag soepen, wraps, mixen en sauzen, mie, tarly en couscous, familiegerechten en bakproducten.

Honig is een merk van HJ Heinz B.V. Heinz is een van de grootste producenten van consumentenvoeding ter wereld. In Nederland is HJ Heinz B.V. naast Honig verantwoordelijk voor o.a. de merken Heinz, Brinta, De Ruijter, Karvan Cévitam, Roosvicee, Venz, Amoy, Wijko, HP Sauce en Lea & Perrins. Honig en moederbedrijf HJ Heinz B.V kennen beide een lange geschiedenis met Voedselbanken Nederland.

Meer informatie over is te vinden op:
www.honig.nl

Kijk verder op het kanaal van VoedselbankTV

Credits
(1) Honig in actie voor Voedselbank Den Bosch en Omstreken 2014 – VoedselbankTV
(2) Video – VoedselbankTV
(3) Tekst – honig.nl
(4)
Voedselbank Den Bosch en omstreken