Kleyn Trucks & De Frogers – KLEYN EN DE VOEDSELBANK – FF geen cent te makken

VUREN – Eind 2008 heeft Kleyn Trucks meegewerkt aan het Programma “ff geen cent te makken”, waarin o.a. Rene Froger zich samen met zijn vrouw Natasja en zijn kinderen heeft ingezet voor de Voedselbank. http://www.kleyntrucks.nl

Niet zo zeer het leven van het gezin Froger in ‘de bijstand’ sprak ons aan, alswel de achterliggende gedachte: het inzamelen van artikelen voor de Voedselbank en het daarmee tegengaan van armoede in Nederland.

De directie van Kleyn Trucks heeft twee trekkers overhandigd aan de Voedselbank en Rene Froger geïntroduceerd bij TIP Ge Capital en Van Kappel Groep uit Vuren. Ook zij hebben hun medewerking verleend in de vorm van het respectievelijk ter beschikking stellen van twee koel-vries opleggers en het voorzien van de combinaties van nieuwe banden en velgen.

De combinaties, die door ons tevens werden voorzien van belettering, zijn nu –een half jaar later-nog steeds bijna dagelijks onderweg, zo informeerde Clara Sies (Voedselbank Rotterdam) ons onlangs per mail: “Beide trekkers zijn door de weeks bijna dagelijks onderweg. Amsterdam, Den Haag, Tilburg en natuurlijk Rotterdam maken intensief gebruik van de wagens! En natuurlijk zijn ze helemaal in tact! De logo’s en slogan zitten er op en blijven daar ook op, te mooi om te vervangen!

Kijk verder op het kanaal van Kleyn Trucks B.V.

Credits
(1) Kleyn Trucks & De Frogers – KLEYN EN DE VOEDSELBANK – FF geen cent te makken – Kleyn Trucks B.V.
(2) Video – Kleyn Trucks B.V.
(3) Tekst – Kleyn Trucks B.V.
(4) Voedselbank Rotterdam
en Voedselbank Amsterdam en Voedselbank Haaglanden en Voedselbank Tilburg