LyondellBasell overhandigt cheque EN helpt inpakken bij Voedselbank Spijkenisse 2019

SPIJKENISSE – Op donderdag 21 maart jl. was het management van LyondellBasell, locaties Botlek en Maasvlakte, aanwezig bij de Voedselbank Spijkenisse. Dit niet alleen om de cheque met maar liefst 6.000 euro te komen overhandigen, maar ook om een middag te komen helpen inpakken. Tijdens een door hen meegebrachte lunch voor alle vrijwilligers kreeg het MT team te horen wat er precies van hen werd verwacht en hoe het e.e.a. werkt bij de logistiek rondom alle voedselpakketten.

Op donderdag is een groot aantal vrijwilligers wekelijks bezig met het klaarmaken van de pakketten, die vervolgens op vrijdagmiddag aan de cliënten worden uitgereikt. Dit vraagt om de nodige logistiek, afstemming en planning, waarin nu de managementteam-leden een middag konden meedraaien.

Gerrit van Buuren, secretaris van de Voedselbank Spijkenisse, legt nog een keer uit waarom dit soort donaties zo ontzettend belangrijk zijn en blijven.

Het managementteam van LyondellBasell geeft met dit sympathieke initiatief uiting aan hun betrokkenheid bij de directe omgeving. Vorig jaar gaven zij de Voedselbank Spijkenisse reeds een donatie om de koelcel fors uit te breiden en nu gaven zij wederom een flinke bijdrage, dit keer voor de energiekosten. De Voedselbank Spijkenisse is enorm dankbaar voor dit soort donaties, die absoluut noodzakelijk blijven om te kunnen blijven draaien. De hoop is dat ook andere bedrijven hierdoor geïnspireerd raken en de Voedselbank Spijkenisse zullen gaan omarmen. Kijk voor meer info op www.voedselbankspijkenisse.nl en www.lyondellbasell.com.

Over LyondellBasell:
LyondellBasell (NYSE: LYB) is een van ‘s werelds grootste ondernemingen die plastic en chemicaliën produceren en raffineren. Met medewerkers over heel de wereld produceert LyondellBasell materialen en producten die essentieel zijn voor het vinden van oplossingen voor nieuwe uitdagingen. We verbeteren bijvoorbeeld de voedselveiligheid met lichte en flexibele verpakkingen, we zorgen dat watervoorzieningen goed worden gezuiverd met sterkere en flexibeler leidingen en we verbeteren de veiligheid, het comfort en de brandstofefficiëntie van vele auto’s en trucks. Bovendien zorgen we dat elektronica en apparaten veilig en effectief zijn. LyondellBasell verkoopt producten in meer dan 100 landen en is de grootste fabrikant van polymeerverbindingen en de grootste licentiegever van technologieën met polyolefine. In 2019, voor het 2e jaar op rij, werd LyondellBasell door Fortune vermeld in de lijst met “World’s Most Admired Companies”.

Meer informatie over LyondellBasell vindt u op www.LyondellBasell.com.

Kijk verder op het kanaal van Roel van Deursen

Credits
(1) LyondellBasell overhandigt cheque EN helpt inpakken bij Voedselbank Spijkenisse 2019 – Roel van Deursen
(2) Video – Roel van Deursen
(3) Tekst – Roel van Deursen
(4) Voedselbank Spijkenisse