Speelgoedactie voor minima

GRONINGEN – Bij Link 050 zijn ze erg blij met al het tweedehands speelgoed dat Stadjers bij hen inleverden. Al het speelgoed dat nog in goede staat verkeert, heeft de vrijwilligersorganisatie uitgestald in een geïmproviseerde speelgoedwinkel in de Oude Ebbingestraat.

Gezinnen met een kleine beurs kunnen hier sinds donderdagochtend per kind twee cadeaus uitzoeken. Zo krijgen ook deze kinderen met kerst een pakje onder de boom. Link 050 werkt samen met de Voedselbank Stad Groningen. Voor het derde jaar op rij organiseren de organisaties deze liefdadigheidsactie. De vorige jaren waren een groot succes.

De eerste twee jaar resulteerden in 250 gelukkige kinderen. Sinds de opening van deze editie, om tien uur donderdagochtend, zijn daar al vijftig kinderen bij gekomen. De actie loopt tot en met donderdag 21 december. Er kan nog steeds speelgoed, schoon en in goede staat, gedoneerd worden. De speelgoedwinkel aan de Oude Ebbingestraat 55 is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00. Op maandag opent de winkel haar deuren om 13.00.

Kijk verder op het kanaal van RTVOOG

Credits
(1) Speelgoedactie voor minima – RTVOOG
(2) Video – RTVOOG
(3) Tekst – RTVOOG
(4) Voedselbank Stad Groningen