Voedselbank Nijkerk bestaat 12,5 jaar

NIJKERK – Al weer bijna 12,5 jaar geleden zijn in Nijkerk de activiteiten rondom de voedselbank begonnen. Sindsdien is er veel gebeurd en veel veranderd.

De bank is meerdere keren verhuisd. Ook nu moet er weer naar andere ruimte gezocht worden. Voedselbank man van af het eerste uur Jan Brons blikt met Ely Hackmann terug en vooruit.

Allereerst is het van belang om vast te stellen dat de voedselbank nog steeds noodzakelijk is in Nijkerk. Er zijn nog steeds mensen die het zonder de hulp van de voedselbank niet redden. Daarnaast zijn we rijk gezegend in Nijkerk. We hebben elke week de mogelijkheid gekregen om voedselpakketten uit te delen. Dit hebben we te danken aan u/jou. Elke week zijn er leveranciers die ons van zoveel eten, drinken en andere zaken voorzien dat we ruim kunnen uitdelen. We worden financieel geholpen door veel organisaties, kerken en mensen zodat wij dit werk kunnen blijven doen. En natuurlijk zijn wij trots op de ca. 30 vrijwilligers die rondom de voedselbank actief zijn.

Juist daarom vinden we het belangrijk om ons 12,5 jarig bestaan niet stilzwijgend voorbij te laten gaan. Niet om het te vieren maar stil te staan bij onze onderlinge relaties.

Kijk verder op het kanaal van Nijkerk Nieuws

Credits
(1) Voedselbank Nijkerk bestaat 12,5 jaar – Nijkerk Nieuws
(2) Video – Nijkerk Nieuws
(3) Tekst – Nijkerk Nieuws
(4) Tekst – Voedselbank Nijkerk

(5) Voedselbank Nijkerk