Winkelcentrum Zevenkamp helpt de Voedselbank Rotterdam

ROTTERDAM – Voor veel winkelcentra zijn de dagen voor Kerst de drukste dagen van het jaar. Zo ook voor winkelcentrum Zevenkamp in Rotterdam. Toch heeft dit winkelcentrum tijdens deze drukke dagen tijd gevonden om in actie te komen voor de Voedselbank Rotterdam.

Ongeveer 2000 gezinnen in Rotterdam moeten gebruik maken van deze Voedselbank, omdat zij onder de armoedegrens leven. Wekelijks ontvangen deze gezinnen een voedselpakket. Voor de Voedselbank Rotterdam is het echter niet altijd een makkelijke klus om deze voedselpakketten van producten te blijven voorzien. Daarom zijn zij op zoek naar lang houdbare producten. Dit zodat de voedselpakketten ook in 2017 goed gevuld kunnen blijven.

Winkelcentrum Zevenkamp helpt de Voedselbank Rotterdam hierbij door van 13 tot en met 24 december lang houdbare producten in te zamelen. Er is vooral behoefte aan pasta, pastasaus, rijst en jam maar ook andere lang houdbare producten mogen ingeleverd worden. Inleveren kan bij de Easy Shopping Winkel, Ambachtsplein 85 of bij Dick’s 2e hands winkel, Ambachtsplein 9.

Denk tijdens het doen van de Kerstboodschappen ook aan een ander en lever een product in.
Een enkel product kan voor een gezin dat afhankelijk is van de Voedselbank een groot verschil maken!


Kijk verder op het kanaal van VoedselbankTV

Credits
(1) Winkelcentrum Zevenkamp helpt de Voedselbank Rotterdam – VoedselbankTV
(2) Video – VoedselbankTV
(3) Tekst – Winkelcentrum Zevenkamp
(4) Voedselbank Rotterdam