Word Buddy van de Voedselbank – Voedselbank-Buddies.nl

Voor de werving van Voedselbank-Buddies is een folder opgesteld waarvan u meer info kunt bekijken op www.voedselbank-buddies.nl bestaat niet meer

Waarom Voedselbank-Buddies?

Voedselbanken groeiden de afgelopen jaren heel snel. 30.000 huishoudens zijn elke week afhankelijk van een voedselpakket; dat zijn ruim 70.000 mensen. Het einde van deze groei is nog niet in zicht. Sommige voedselbanken hanteren noodgedwongen wachtlijsten, omdat ze niet genoeg voedsel hebben om iedereen van een fatsoenlijk pakket te voorzien.
Voedselbanken zijn elke week druk in de weer om goed voedsel in te zamelen, waarmee ze pakketten kunnen vullen. Vaak weet men op maandag niet wat er vrijdag uitgeleverd wordt en of er überhaupt iets uitgeleverd kan worden. We zijn enorm geholpen als we op structurele basis voedsel aangeleverd krijgen.

 

Wat is een Voedselbank-Buddy?

Een Voedselbank-Buddy is een persoon. Het is een werknemer of werkgever die zijn of haar bedrijf, instelling of organisatie wil overtuigen om samen te werken met de Voedselbanken. Die samenwerking bestaat heel concreet uit het op structurele basis doneren van voedsel aan de Voedselbanken.

www.voedselbank-buddies.nl  bestaat niet meer
www.voedselbankennederland.nl
www.youtube.com/voedselbanktv
www.foodreporter.nl
www.khn.nl