Q-SANTARUN 2013 op 19 Dec in de Winter Efteling

EFTELING – We gaan het weer doen: de Q-Santarun! Op donderdag 19 december rennen duizenden mensen verkleed als kerstman (of kerstvrouw) de Q-Santarun. En niet voor niets, want met de Q-Santarun rennen we met z’n allen voor de Voedselbank.

>> MELD JE HIER AAN <<  Link werkt niet meer

Waarom?
Net als in voorgaande jaren willen we met de hulp van de Q-luisteraars de Voedselbank helpen, zodat ook mensen die het minder breed hebben een leuke kerst kunnen hebben.

Wat houdt de Q-santarun in?
De Q-santarun is een leuk rondje hardlopen over een parcours van zo’n 5 kilometer. Iedereen die meedoet, gaat verkleed als kerstman. De route van de Q-santarun 2013 loopt voor het eerst door de Winter Efteling heen en als je meedoet is je startbewijs ook direct het toegangsbewijs voor de Winter Efteling. En VanVelzen komt optreden bij de Q-Santarun, een betere warming-up en cooling-down kun je niet bedenken! Wij regelen een pak voor je (one size fits all) die je gewoon over je eigen kleren aan kunt trekken.

Waar en wanneer?
De duizenden kerstmannen en -vrouwen verzamelen zich op donderdag 19 december bij de Efteling in Kaatsheuvel voor de Q-Santarun. Je kunt vanaf 13.30 uur je startbewijs ophalen. De run zelf start om 18.00 uur, maar je kunt vanaf 13.30 uur al de Winter Efteling in. Zorg wel dat je op tijd bij de start van de Q-santarun bent, want die wil je niet missen!

Hoe doe ik mee?
Inschrijven om zelf mee te rennen tijdens de Q-santarun kan door op deze link te klikken(link werkt niet meer). Deelname kost €30,- waarbij Q-music voor elke loper een donatie van €15,- stort aan de Voedselbank. Je kunt bij het inschrijven zelf aangeven hoeveel geld je zelf extra wilt doneren. Met je startbewijs voor de Q-santarun heb je de 19e ook toegang tot de Winter Efteling en parkeer je je auto gratis.

Wat is er allemaal inbegrepen bij het ticket?
Bij je inschrijving krijg je een startnummer, een compleet kerstmannenpak (t.w.v. €7,50), entree tot de Efteling (t.w.v. €34,50), gratis parkeren (t.w.v. €10,-) en een waanzinnige ervaring! Q-music zou Q-music niet zijn als we het niet met een feestje zouden afsluiten! Daarnaast maakt Q-music voor iedere deelnemer 15 euro over naar de Voedselbank. Willen anderen jou sponsoren? Dat kan via deze link! Link werkt niet meer

Hoe kan ik nog meer supporten?
Wil of kan je zelf niet meedoen aan de Q-Santarun maar wil je ter plekke wel iemand aanmoedigen? Koop dan via degene die meeloopt via deze link (link werkt niet meer) een supportersticket (€22,50).

Ben je er op de 19e niet bij maar wil je wel het goede doel steunen? Stort dan een vrijwillige bijdrage op bankrekening IBAN NL 88 INGB 0654848637 van Q-music, o.v.v. Q-Santarun. Bij de Q-santarun zelf kun je ook nog doneren.

Credits
(1) Q-SANTARUN 2013 op 19 Dec in de Winter Efteling – Qmusic – Nederland
(2) Video – Qmusic – Nederland
(3) Tekst – Qmusic – Nederland
(4) Vereniging van Nederlandse Voedselbanken