René Froger en Honig staan op de markt voor Voedselbank Den Bosch e.o.

DEN BOSCH –  De zanger neemt plaats achter potten en pannen om zo veel mogelijk hartverwarmende soep aan de man te brengen. Want voor iedere uitgedeelde kop soep wordt een extra goed gevuld pakket geschonken aan Voedselbank Den Bosch en Omgeving. Het is niet zijn gebruikelijk concert, maar zeker een optreden om niet te missen!

 

Dit interview is mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven en instanties:

 

Honig
logo-honig.fwHonig is al 140 jaar een echt Nederlands merk en komt van oorsprong uit Koog a/d Zaan. Honig heeft sinds 1925 Italiaanse pasta toegankelijk gemaakt voor een groot publiek, maar wel op een eigen (Hollandse) manier. Naast pasta maakt Honig vandaag de dag soepen, wraps, mixen en sauzen, mie, tarly en couscous, familiegerechten en bakproducten. Honig is een merk van HJ Heinz B.V. Heinz is een van de grootste producenten van consumentenvoeding ter wereld. In Nederland is HJ Heinz B.V. naast Honig verantwoordelijk voor o.a. de merken Heinz, Brinta, De Ruijter, Karvan Cévitam, Roosvicee, Venz, Amoy, Wijko, HP Sauce en Lea & Perrins. Honig en moederbedrijf HJ Heinz B.V kennen beide een lange geschiedenis met Voedselbanken Nederland.Meer informatie over Honig is te vinden op www.honig.nl
René Froger
rene-froger1René Froger is sinds 1 september 2012 ambassadeur van Voedselbanken Nederland.
www.renefroger.nl
Voedselbank Den Bosch en Omgeving
logo-voedselbankdenbosch.fw
Wij willen een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en de verspilling van voedsel in Nederland. Voedselbank Den Bosch en Omstreken is een onderdeel van Voedselbanken Nederland en helpt in die hoedanigheid huishoudens in de gemeenten:

  • Den Bosch (Den Bosch, Rosmalen, Empel, Kruisstraat, Gewande)
  • Heusden (Vlijmen, Drunen, Heusden, Herpt, Hedikhuizen, Heusden-Vesting, Doeveren, Heesbeen, Oud- Heusden, Elshout, Vliedberg, Giersbergen, Nieuwkuijk en Haarsteeg)
  • Vught (Vught, Cromvoirt,)
  • St. Michielsgestel (St. Michielsgestel, Den Dungen, Maaskantje, Halder, Berlicum, Middelrode)

welke, om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en in grote armoede leven, elke week aan voedselpakketten. Wij functioneren als een schakel tussen overschot en verborgen gebrek in onze meest nabije maatschappij. Waar nodig wordt ook in andere vormen hulp verleend. De gehele organisatie wordt gedragen door 100% onbezoldigde vrijwilligers, in alle functies en voor alle taken.
www.voedselbankdenbosch.nl

Voedselbanken Nederland

logo-voedselbanken.fw
Voedselbanken Nederland is de landelijke koepelorganisatie waarbij 147 voedselbanken zijn aangesloten. Deze koepelorganisatie heeft als doel de lokale voedselbanken te ondersteunen bij hun kerntaken. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, wordt samengewerkt met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Samen armoede bestrijden, voedseloverschotten laten verdwijnen en het milieu minder belasten is het doel. Meer informatie over Voedselbanken Nederland is hieronder te vinden.
www.voedselbankennederland.nl
Foto Vakhandel Foto De Leeuw – Haarlem

logo-fotodeleeuw.fw

Uw specialist in foto en video. Foto de Leeuw is al bijna 100 jaar een begrip in Haarlem en omstreken als het gaat om foto- en video apparatuur. Ook is Foto de Leeuw gespecialiseerd is allerlei accessoires en randapparatuur.

Adres:
Haarlem Centrum,
Gierstraat 22
2011 GD Haarlem
Tel: 023-5329557
www.fotodeleeuw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *